Bedrijfspand verhuren of verkopen

Uw bedrijfsruimte snel verkocht of verhuurd

Bedrijfsruimte snel verkopen of verhuren
Bedrijfsruimte snel verkopen of verhuren

U wilt uw kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte  verkopen of verhuren in de regio Groot Rotterdam, Dordrecht of Noord-West Brabant? Voor een efficiënte transactie bent u bij Ooms Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er leeft in de regio. Zo zijn wij uitstekend op de hoogte van de regionale huisvestingsbehoefte van bedrijven. Een koper of huurder voor uw bedrijfspand is met Ooms daarom snel gevonden. Bovendien profiteert u van maximale zichtbaarheid van uw object, dankzij ons landelijke netwerk van vastgoedprofessionals. 

Verkopen of verhuren onder de beste condities

Verkopen of verhuren onder de beste condities
Verkopen of verhuren onder de beste condities

Snel uw bedrijfsruimte verkopen of verhuren, maar natuurlijk wel onder de meest gunstige condities. Dit vraagt om een betrokken makelaar die kennis heeft van de vastgoedmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van professionele verkoop- en verhuurbegeleiding. Betrokken, deskundig en recht door zee. Het zijn deze kenmerken waarmee we voor u de beste verkoop- of verhuurcondities realiseren.

Op zoek naar een professionele partner voor het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand? Maak een afspraak met Ooms Bedrijfsmakelaars.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.